onsdag 4. januar 2012

Tovede tøfler

Jeg har lenge observert en venninne av meg strikke disse tøflene (mange!), men noen dager før jul fikk jeg endelig fingern ut og fikk bedt om oppskriften. Jeg har nemlig lenge tenkt at toving nok var for vanskelig å prøve seg på. Men de tover jo seg selv! ;) Å hive de på 60 grader med grønnsåpe og et håndkle var det eneste som skulle til fra min side etter strikkingen. Og jammen var de enkle og kjappe å lage! Til nå har jeg laget to par, men to til er underveis. De er fantastisk deilige på foten, og er en veldig fin gave å gi andre. Varme føtter vil alle ha! Slik så de ut før toving:

Og etter toving:


Og her er pågående prosjekt til venstre, ferdig produkt av meg i midten, og julepresang fra snilleste venninna mi til høgre! Liker fargene sammen :)


Garnet som er brukt er Fritidsgarn med pinne 6. Perfekt til toving! Jeg kan dessverre ikke legge ut oppskrift, siden jeg ikke har rettighet til det. Men jeg vet det finnes mange andre oppskrifter på tove-tøfler som en kan få tak i.

4 kommentarer:

 1. Disse så jammen gode ut!
  Virker ikke som de er så vanskelige heller. Likte godt fargene jeg også.
  Klem

  SvarSlett
 2. disse så utrolig gode ut!!! slike vil jeg og lage en gang...

  jeg prøvde å kommentere på innlegg under her med alle de fiiiine strikketingene du har laget siste året, men med tidenes treigeste internett gikk det ikke ann, så jeg prøver meg igjen og håper at det går nå!

  SvarSlett
 3. Disse så både fine og utrolig komfy ut! Liker! :)

  SvarSlett
 4. Å, fine tøfler! Toving er alltid litt skummelt, men veldig gøy når det bare gjør seg selv!

  SvarSlett