søndag 22. januar 2012

Teppe i anmarsj

Faktisk har jeg bare strikket teppe 1 gang tidligere, så det fikk jeg veldig lyst til å begynne på etter å ha laget årskavalkaden for fjoråret, der det ikke fantes snurt av tepper. Jeg har tenkt at det er for langdrygt og kjedelig. Men nå holder jeg på med et som er hurtig voksende - i deiligste Sandes mini alpakka. Teppet strikkes som dere ser, sidelengs i riller. Og dette er bare innerstykket. Teppet skal nemlig både få bølgemønster rundt, i tillegg til en strikket blondekant. (dere ser løkkene i kanten, der er det bare til å plukke opp. Løkkene lages ved å lage et kast i starten av hver pinne) Teppet skal bli 100cm x100cm, det er det mest fantastiske av alt! Men det krever intet mindre enn 10 (gulp) nøster med dette eksklusive garnet. Men jeg tror det er verdt det!


Her har dere fått med et bilde av min blømende orkidè -som smiler mot det herlige solværet vi har på vestlandet i dag! Ha en riktig god søndag!

5 kommentarer:

 1. ser kjempe fint ut! gleder meg til å se det ferdige resultatet!

  SvarSlett
 2. Åhh så deilig, elsker slike gode hjemme strikkede tepper!

  Ha en fin fin søndag kveld!

  SvarSlett
 3. Herlig garn som snart blir til et herlig teppe!

  SvarSlett
 4. Det blir nok en deilig og vakkert teppe!!
  Ps - her er en blogadr. til din mor, og til deg om du vil... hun spurte etter slike bilder som du finner her: http://magicmoonlightfreeimages.blogspot.com/
  God uke til deg!

  SvarSlett
 5. Her skal jeg følge godt med!!! Mitt sånn teppe er nemlig stranda mot slutten av havskum-mønsteret... håper å hente masse inspirasjon her ettersom ditt vokser til å gjøre ferdig mitt også;-)

  Heier på deg!

  SvarSlett