lørdag 14. januar 2012

Tøff guttevest

Denne vesten strikket jeg i all tro på at den skulle passe en 3-åring. Med øyemål er jeg redd den bare kan romme en 1-2-åring. Jeg kjenner på litt frustrasjon når oppskrifter blir fulgt til punkt og prikke med mål, og likevel svarer den ikke til forventet størrelse. Men, men! Jeg ble fornøyd likevel, selv om den ble litt kortere enn planlagt! Fargene likte jeg spesielt godt sammen.


Garn: Drops Alpakka
Oppskrift: Drops, du finner den her
Str: opprinnelig 3/4 år, men sannsynligvis ikke mer enn til 1-2 år
Pinne: 2 og 2,5

Lekse lært 1: Sammenlign mål i andre oppkrifter til gitt størrelse. Kanskje kan en unngå feil lengde ;)
Lekse lært 2: Ikke ha bare èn stripe kontrastfarge der en skal plukke opp til hals etc. Da skjer det som dere    ser, at maskene "riller" seg.
Lekse lært 3: Sy på merket horisontalt, ikke skjevt!

4 kommentarer:

 1. Nydelige farger du har valgt til vestene!!! Det er vel sånn for flere av oss som ikke er så glad i prøvelapper at det blir litt ca... Heldigvis finnes det som oftest en mottaker et sted;-) Noen som kan vokse i...

  God helg!!!

  SvarSlett
 2. Det var en fin og tøff vest! Jeg likte alle leksene dine... Menvet du,en lerer slike ting hele tiden! Blir visst aldri utlært...

  SvarSlett
 3. Nydelig vest. Er ikke så veldig lett å finne mønster på fine guttevester, men det har kommet flere fine oppskrifter de siste årene.

  SvarSlett
 4. Gode lekser lært, og en flott vest til en heldig liten herremann! :) Du er flink!!!

  SvarSlett