onsdag 7. mars 2012

Stor variasjon..

.. mellom oppskrifter og størrelser på sikle-smekker. Under ser dere til venstre mønster fra Maja i boken Made by Me, og til høyre mønster fra Stoff og Stil.


Etter min smak ser den til høyre en smule pompøs ut.. Svær og flat.. Jeg liker best Majas!


Sammenlignet med mine tidligere smekker (se her), er disse laget med en annen søm som jeg liker mye bedre. Min sikkert 40 år -gamle symaskin manglet disse stingene, men jeg var så heldig å låne en venninnes oppdaterte finesse. Hovedforskjellen er at de nysydde har en rettsøm langs sikksakken på innsiden. Det ser mer ryddig og "ferdig" ut. Dermed er avgjørelsen tatt. Jeg skal ha ny maskin!!

Stoffet på de blå er 100% ull fra Stoff og Stil, og deilig mykt. På undersiden er det lyseblå fleece. På den rosa er det jersey på fremsiden, og tynn, hvit fleece på undersiden. Som dere ser, har jeg valgt å ha to knapper slik at den kan tilpasses størrelsen på babyen. En klassiker, uten tvil!

3 kommentarer:

 1. Enig med deg, majas er best! Men det ullstoffet fra stoff og stil var nytt for meg, det har jeg ikke sett der! Hørtes veldig interessant ut! Takk for tips!

  Ha en finfin dag!

  SvarSlett
 2. Oioioi!!! Disse fra Maja er jo helt like de vi kjøper hos Name It!!! Kanongode smikker, det er det i alle fall ingen tvil om!!! Du må jo begynne med postordre!!! Jeg blir fast kunde!!!...

  SvarSlett
 3. Ååå, lenge sia eg har kikka inn på bloggen din... Maja sine siklesmekker er definitivt finast! Eg gleder meg til neste gong vi kan samsy ;)

  SvarSlett