søndag 26. mai 2013

På loftet etter skatter

En dag forleden kom jeg plutselig på at min mor kanskje hadde tatt vare på strikkehefter hun selv fikk tak i da hun var ung. Da jeg spurte henne, sa hun at det skulle være noen kasser på loftet. Jeg kunne ikke vente, og steg opp på mørkeloftet samme dag! Det resulterte i to fulle permer med herlig nostalgiske plagg, som jeg planlegger skal få nytt liv! Hurra! Det meste er fra 70-tallet. Her kommer et bilderas av utvalg retroplagg jeg klør i fingrene etter å starte på :)


 

 

 

 

 

 

 

Flere som blir inspirerte?

10 kommentarer:

 1. Oh! Definitivt en skatt! Den gule kjolen var supersøt, og så den oransje/hvitstripete sparkebuksen da! Heldiggris :)

  SvarSlett
 2. Så artig med gamle mønstre :)

  SvarSlett
 3. Åhh for noen skatter du har fått tak i! Det er mye fint i gamle mønstre. Gleder meg til å se hva du strikker :)

  SvarSlett
 4. Oj, for en skatt!! Det settet nederst til høyre var bare helskjønt:-)Gleder meg til å se hva du strikker fra skattesamlinga!

  Har også det Mamsellhelftet med den gule kjolen i. Mange søte plagg i det:-)

  SvarSlett
 5. Nå ble jeg litt misunnelig! Så utrolig mye fint!! Blir moro å se hva du lager:)

  SvarSlett
 6. Åååh! Der var det jammen mange nydelige plagg!! Heldige deg som har en mor som har tatt vare på slike lekre oppskrifter. Gleder meg til å se resultatene :)

  SvarSlett
 7. Skjønner godt at du klør i fingrene etter å starte på dette,ja! Har sjølv fått kloa i sånne skatter og strikket noen små plagg. Det er morsomt, for fremgangs måten kan være ganske annerledes enn etter dagens oppskrifter. Gleder meg å se hva du tryller frem.

  SvarSlett
 8. Så mye nydelig! Elsker det nederste settet!!! Et lite tips: bleiebuksene fra den tiden er veldig vide, sikkert fordi de skulle trekkes over store tøybleier som tok ekstra mye plass! Det kan være lurt å minske litt på maskeantallet om du skal strikke slike søte bukser. Det har jeg gjort på de jeg har laget (selvfølgelig etter å ha strikket en bukse som ble kjempesvær da den ble strikket direkte etter oppskriften). Lykke til!!

  SvarSlett
 9. Veldig inspirerende!! :D Nydelige!! Må nok inn å se på disse bildene en annen dag også! :)

  SvarSlett
 10. Oi så mykje fint! Har sjølv fått eit hefte av mamma frå 70-tallet. Virkelig ein skatt! :)

  SvarSlett