mandag 21. november 2011

Strikket babyteppe

Det første teppet jeg strikket, for nå 4 år siden, var dette teppet med blant annet hjerte-mønster. Når jeg ser på det nå, må jeg si meg utrolig fornøyd med det. Og Lanett Babyull holder seg utrolig bra gjennom vask etter vask og godt bruk! Kanten rundt er strikket, og jeg husker jeg jobbet lenge for å få til mønsteret. Men med pågangsmot på topp ga jeg meg heldigvis ikke! Siden det var en liten jente som skulle få teppet, ville jeg gjøre det enda mer småsøtt. Jeg sydde på et rosa bommulsstoff under, slik at fargen skinner gjennom ved alle huller på mønsteret. Og så passer det jo også med rosafargen på blomstene som er sydd på. I tillegg varmer det ekstra.
Oppskriften er hentet fra Sandnes-hefte nr. 9910, og teppet er strikket på p. 2,5. Et spennende teppe å strikke! Og på den tiden hadde jeg liten erfaring med mønster. Men siden alt stod godt forklart, gikk det veldig greit. Det vil si, bortsett fra litt start-problemer med kanten rundt.. Men litt utfordringer må vi jo ha! :)


5 kommentarer:

 1. Skjønner godt at du er fornøyd med dette! Nydelig teppe, ja! Flinka!

  SvarSlett
 2. Sandens; er det utenlandsk?

  Uansett - nydelige mønstre!

  Ha en fortsatt flott midtukedag =)

  SvarSlett
 3. så utrolig nydelig teppe. kjempe fint med det rosa stoffet på baksiden! du er superflink!

  SvarSlett
 4. Det er så artig å se når strikkating holder seg godt syns jeg, selv om det har blitt godt brukt:) Teppet var skikkelig søtt, lurt med stoff under!

  SvarSlett
 5. Sol i Villa Blå: Jeg har skrevet feil, det skal stå Sandnes!

  SvarSlett