søndag 4. september 2011

Dekorative barnevogner av ståltråd

Jeg kom på en idè om å forme figurer av ståltråd. Barnevogner er for eksempel fine til dekorering på gaver eller kort. Ståltråden må være mellom-stiv for at den skal kunne være medgjørlig, men samtidig hard nok til å forbli i formene. Jeg har i tillegg brukt perler som jeg har tredt på, og blonder og stoffer for å gjøre det enda mer pyntelig og reelt. En liten binders har jeg også brukt på ene kalesjen.


Jeg laget en i rosa og en i blå. Ble mest fornøyd med den rosa som hadde hvit bånd-kalesje fremfor den med blå perle-kalesje. Men synes begge ble dekorative.


En idè til dere som liker å putle med små detaljer!


I got an idea to shape figures of steel wire. Baby carriages are for example nice for decoration on gifts or cards. The steel wire must not be hard, nor too soft, so that it is shapeable but still stiff enough to stay in the shape. In addition, I used pearls that I thread on, and laces and fabric to make it even more neat and proper. A tiny paper clip is put on one of the folding tops.

7 kommentarer:

 1. imponert over tidspuktet du blogger på! hehe! vognene ble utroooolig nydelige. lekkert når du pyntet med perler og blonder!

  SvarSlett
 2. Snakk om å vere kreativ!!! Dei vart jo nydelege!!!

  Klem!!!!

  SvarSlett
 3. Wow så søt!! For en lur og kreativ ide :)

  Takk for hilsen hos meg, gøy for nå oppdaget jeg deg!!

  Legger meg til som følger!

  SvarSlett
 4. Stilig ide, og resultatet ble jo supersøtt!

  SvarSlett
 5. Ååå, så nydelige barnevogner!

  SvarSlett
 6. Kom over bloggen din i dag og etter å ha sett gjennom noen innlegg må jeg få lov til å si at du er utrolig kreativ! Masse artig inspo å finne her :D

  SvarSlett