tirsdag 30. oktober 2012

Nostalgi på familiens landsted

Vår familie eier barndomshjemmet til min pappa. De siste par årene har vi gjort en real innsats for å sette huset godt i stand og til å bli et koselig sted å være. Vi har bevart gammelt treverk og eldre skatter, og kombinert det med nyere stil og gjenstander som vi liker. Alle elsker å være der! (bortsett fra da musene har vært på ferde..)Den gamle vogna har min tante ligget i i fjerne tider. Dere kan også se detaljer fra et gammelt orgel, som må tråkkes for å gi lyd fra seg. Krakken er i original farge, og bamsen har blitt sydd sammen igjen flere ganger. Tregulvet har vi malt, etter å ha revet oss gjennom flere lag med gamle tepper..

 


 

Det kommer nok flere bilder av huset i fremtiden! Huset er digert med 4 etasjer fra kald kjeller til mørkeste høgaloft. Annen etasje rommer nesten kun soverom, og kan huse 17 personer i tillegg til et par babyer. Passer en storfamilie utmerket!

4 kommentarer:

 1. Ikkje tvil om at da e eit flott hus, og da e so flott at de tok vare på det. Hjarta mitt gret alle åra huset stod der aleine fraus. No er det vorte ein heim att og du kan sjå at da smila :D

  Klem!

  SvarSlett
 2. Så utrolig koselige hus, og mange søte detaljer!! Det hørtes magisk ut!! Så kjekt! :) Gleder meg til flere bilder!! :D

  SvarSlett
 3. Fantastiske bilder, og jeg er sikker på at hele huset er fantastisk, dere er jo alle så flinke!! Gleder meg også til flere bilder!!

  SvarSlett
 4. Så koselig hus, mange fine detaljer, er sikker på at det er mye hygge og god atmosfære her.

  SvarSlett