tirsdag 18. oktober 2011

Trivelig inngang

Jeg leier en kjellerleilighet, og har lenge tenkt jeg ville gjøre det litt triveligere ved inngangspartiet. Det er gjerne ikke så mye som skal til for at hjemmet ser litt mer "innbydende" ut.


Kassen er kjøpt på en lokal blomsterforhandler, og slike fås tak i på Platasjen blant annet. På Plantasjen har jeg kjøpt blomsterpotten for et par år tilbake. Blomsten oppi er jeg neimen ikke sikker på (!) ettersom mine "grønne fingre" er mer grå.. Men det er i alle fall lilla små blomster som har prydet i sommer. Lykten til venstre er kjøpt på Nille for ca 3 år siden, og den til høgre har jeg fått i gave -så jeg vet ikke hvor den er fra. Welcome-skiltet er kjøpt i England. Kransen er fra Princess av alle steder, uten bånd. Blonden hadde jeg liggende. Jeg synes det fikk en mye søtere "look" med den, just the way I like it!

Jeg synes det er så koselig når det brenner levende lys ved inngangen når det ventes gjester. Spesielt når det er mørkt og grått ute som nå :)

5 kommentarer:

 1. Kjmepekoseleg inngong! Hjå oss er da litt meir slik "sosial kasus" inngangsparti :) Lavendel heiter kanskje planten, sommarfuglalavendel :)

  Klem!

  SvarSlett
 2. Takk for koselig kommentar, og for tips om planten :) Det kan nok stemme, ja!

  SvarSlett
 3. Kjempe koselig inngangsparti du har! Gøy at du eeeendelig begynner å blogge litt interiør også. Håper det kommer bilder fra leiligheten etterhvert også, du har det såååå fint! Før/etter bilder av sofaen.. hint,hint

  SvarSlett
 4. husker jeg fikk se noen bilder av leiligheten før du flyttet inn, de kan du jo bruke!

  SvarSlett